OstimLogo
MenuHeader

bullet O poslovanju

Nudimo Vam suradnju s timom stručnjaka prilikom planiranja, i uređenja svih vrsta poslovnih prostora. Proizvodi kojima trgujemo i koje Vam nudimo, vrhunske su kvalitete, porijeklom iz poznatih i specijaliziranih tvornica Italije i Španjolske.

Dio kataloga proizvoda možete pogledati na stranicama PROIZVODA te svaki uvećati radi bolje preglednosti. (Svaka slika može se pomicati zaglavljem slike !)

Tvornice sa kojima surađujemo i čije proizvode nudimo nalaze se u Italiji i Španjolskoj. Popis najvažnijih možete pogledati na stranici TVORNICA.

Pustimo da djela govore umjesto slova, pa pogledajte našu poveću listu dosadašnjih klijenata te prostore u čijem smo uređenju sudjelovali u više faza opremanja prostora. Popis pogledajte na stranicama KLIJENATA, također s mogućnošću prikaza uvećane slike pojedinog prostora. (Svaka slika može se pomicati zaglavljem slike !)

kratak sažetak cjelokupnog Web sadržaja poduzeća OSTIM možete skinuti te pregledati lokalno da stranicama DOWNLOAD. Sadržaj je spremljen u PDF formatu za koje je potreban PDF AcrobatReader, kojeg u koliko ga već nemate, možete skinuti sa navedenih stranica firme Adobe.

Ne zaboravite pogledati i naš izložbeni prostor zabilježen u QuickTime formatu zapisa koji vam omogućuje pregled prostora u 360° stupnjeva. U koliko nemate QuickTime instaliran, automatski 'download' bit će Vam ponuđen, te na upit o instalaciji odgovorite potvrdno.

Ukoliko se odlučite posjetiti nas, informacije možete potražiti na KONTAKT stranici, kao i mapu 'kako nas pronaći' radi lakšeg snalaženja. Više informacija o poduzeću OSTIM možete pronaći na stranici O NAMA...

Očekujemo Vaš poziv u nadi za zajedničkom i uspješnom suradnjom.

 

FootBar