Izrada šankova i retropultova za caffe barove

Dugi niz godina uspješno poslujemo opremanjem ugostiteljskih objekata. Svojim predanim radom uvijek smo na usluzi klijentu i tako smo stekli njegovo potpuno povjerenje. Vremena se mijenjaju a također želje, potrebe i mogućnosti ljudi. To nas je dovelo do ideje o vlastitoj proizvodnji šankova a upravo vjernost i povjerenje klijenata omogućilo je njezino ostvarenje.

Naša ponuda je raznolika, bilo estetski i arhitektonski, bilo u materijalu i izradi, jer, nudimo vam razne modele sa brojnim varijantama. Specijalizirani smo u izradi šankova po mjeri; izrađujemo po izgledu koji ste zamislili , po slici iz kataloga i naravno po dimenzijama prostora uz njegovu maksimalnu iskorištenost. Nastojimo udovoljiti svim ukusima, idejama, željama i potrebama kako po estetskom, tako i po pitanju funkcionalnosti.
Materijal kojega koristimo za izradu prvoklasnog je odabira i garantira vam trajnost i postojanost kroz vrijeme. Pažljiva izrada i detaljna obrada dovode do konačnog rezultata najviše kvalitete.

Oplemenite interijer vašega lokala šankom Ostim proizvodnje a gosti će uživati u vašem odabiru!

Šankovi Izrada šankova i retropulta za caffe barove sa bogatim izborom moderno ukrašenih lica u svim bojama ili lica u klasičnoj izvedbi u punom drvu:
Šank sa ostakljenjem i retropult
Izvedba lica u punom drvu
Pogled na cijeli šank